Wie zijn wij

BELDICO

Beldico is een fabrikant en leverancier van diverse medische hulpmiddelen en is actief in de productie en verkoop van ziekenhuiszorgproducten en hoogwaardige medische hulpmiddelen voor diverse medische gebieden. Beldico produceert en promoot via zijn zusterbedrijven en partnerschap met lokale distributeurs in bijna heel Europa, een verscheidenheid aan medische hulpmiddelen en concepten toegewijd aan diverse gebieden, zoals: hemodialyse, intensieve zorg, anesthesiologie, radiologie, neonatologie, etc.
Beldico telt ongeveer 90 toegewijde medewerkers verspreid over haar productie-, verkoop- en marketingafdelingen, back office-activiteiten, magazijn en boekhouding. De fabriek strekt zich uit over 4800 m² en beschikt over een eigen injectie- en gietmalsite zowel als 600 m² clean rooms. Met Marche-en-Famenne als thuisbasis voor verdere expansie, heeft Beldico een leidende positie in diverse segmenten van de zorgmarkt. Een van de distinctieve kenmerken van Beldico is het vermogen om de meeste van haar producten te produceren volgens de specifieke eisen van klanten. Beldico biedt de dienst voor de fabricage van medische apparatuur voor bekende internationale medische apparatuur leveranciers.

Expert in baby babyvoeding producten

Beldico is een globale leider in specifieke voedingsapparatuur voor pasgeborenen en premature baby's.

Geen compromissen over veiligheid en kwaliteit

Bij Beldico verzekeren wij de veiligheid en kwaliteit van onze producten door de implementatie van een breed scala aan managementsystemen.

Certificaten

We zijn ISO 13485 gecertificeerd. Deze norm verstrekt kwaliteitsmanagementsystemen die voldoen aan internationale regulaties.

Wat we doen

Beldico is een fabrikant en verdeler van medische apparatuur.
  • Neonatale zorguitrusting

  • Elektronische desinfectieapparatuur voor melkflessen en flessen warmers

  • Melkpompen, babyflessen en accessoires

  • Wegwerpartikelen voor operaties

  • Dialyse apparatuur

  • Hemodialyse apparatuur en accessoires

  • Infusion technologie apparatuur

  • Infusietoebehoren