Contacteer ons

Heb je nood aan meer informatie? Je kan met je vragen terecht bij onze medewerkers. Aarzel niet om ons te contacteren. Gelieve je vraag zo duidelijk mogelijk te specifiëren zodat we je vlot verder te kunnen helpen. Indien mogelijk, selecteer de dienst die je wenst te contacteren.

Beldico
Rue André Feher 3
6900 Marche-en-Famenne
België

+ 32(0)84 31 37 80
+ 32(0)84 31 37 87
info@beldico.be

(1) Gebruiksvoorwaarden van uw persoonsgegevens

Door zich te registreren, gaat u ermee akkoord dat Beldico uw persoonlijke gegevens verzameld in dit formulier gebruikt en bewaard worden om uw verzoek te beantwoorden.

Om de vertrouwelijkheid van uw persoonlijke gegevens te beschermen, engageert Beldico zich om uw persoonsgegevens niet te verspreiden, niet te verzenden en niet te delen met andere entiteiten, bedrijven of organisaties van welke aard dan ook, in overeenstemming met Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) of General Data Protection Regulation (GDPR) van 2018 over de bescherming van persoonsgegevens.

Om uw rechten te kennen en uit te oefenen, inclusief het intrekken van toestemming voor het gebruik van uw gegevens verzameld door dit formulier, raadpleeg ons privacybeleid.