Missie en waarden

MISSIE

In een tijd waarin gezondheid en levenskwaliteit aan belang hebben gewonnen in onze welzijnssamenleving, is er ook in de wereld van de gezondheidszorg vraag naar nieuwe technologieën en methodes die van nut zijn bij de preventie van heel wat ziekten, het stellen van snelle en accurate diagnoses, het aanreiken van efficiënte concepten en behandelingen en het verzekeren van een sneller herstel van de patiënt.

Beldico heeft als opdracht een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de gezondheidszorg op die gebieden waar hij actief is, door nieuwe medische hulpmiddelen, technologieën en concepten aan te bieden en op de markt te brengen. Dit wordt bewerkstelligd via onderzoek en ontwikkeling, eigen productie en strategische partnerships met leidinggevende bedrijven op het gebied van gezondheidszorg.

WAARDEN

Beldico houdt zich aan de professionele en ethische normen met betrekking tot alle belanghebbenden: patiënten, gezondheidswerkers, werknemers, partners en aandeelhouders

Veiligheid betekent zekerheid – We zijn ervan overtuigd dat veiligheid op alle gebied noodzakelijk is en van wezenlijk belang is voor het succes van elke actie. Wanneer veiligheid in alle aspecten wordt opgenomen haalt iedereen daar voordeel bij.

Dienstverlening – We zijn erg gehecht aan onze normen en willen ernaar streven om de verwachtingen van ons cliënteel nog te overtreffen. Wij werken naar best vermogen en zijn ook voortdurend op zoek naar middelen om het nog beter te doen.

Soepel vernieuwend – We werken nauw samen met onze klanten om op maat gemaakte producten en concepten te kunnen leveren waarmee we tegemoet komen aan hun behoeften.

Verantwoording – We nemen voor onze activiteiten, onze attitude en ook onze fouten de verantwoordelijkheid op ons.